tisdag 9 augusti 2011

Blue Star Club Monte Feliz - omdöme

Resan dit och hem: ***
Direktflyg från Malmö som tog ca 5 timmar. Transfer från flygplatsen till hotellet tog ca 30 minuter.

Anläggning/Hotell: **+
Rummen var lite nedgångs och det var inte vad jag förväntat mig av ett Blue Star Club-hotell. Vi bodde i en enrumslägenhet på första våningen och hade utsikt mot vägen. Poolen var fräsch om än något trångt runt poolområdet. Det finns en lekplats om de mindre barnen uppskattar. Blue Village hotellen ligger strax nedanför och där kan man också nyttja pool, lekplatser och restauranger och det är betydligt fräschare!
När jag gick in för att kolla upp hotellet på Fritidsresor hemsida så finns det inte med i deras hotellprogram för höst/vinter 11-12.

Personal: **+
Det hade inte gjort något om personalen hade haft en något bättre serviceattityd och ett leende på läpparna.

Mat: **
Maten i restaurangen bestod av den traditionella turistmenyn med omelett, hamburgare med pommes frites och sallad.

Läge: **+
Hotellet ligger på en höjd ovanför Blue Village hotellen. Det finns trappor och en ramp ner till de övriga hotellen så det funkar bra med barnvagn. Det är smidigt att ta bussen till andra orter på ön.

Barnvänlighet: **+
På hotellet fanns det en mindre lekplats och en grund del i poolen. I övrigt så hade inte hotellet mycket mer att erbjuda. Någon kväll i veckan hade den intilliggande puben aktiviteter, men inget som vi provade. Stranden är inte barnvänlig då den är väldigt stenig. Vi såg inget utav Fritidsresor Blue Star Club koncept på hotellet.

Resmål som helhet: **
Bahia Feliz är Fritidsresors egen semesterby och den består till mesta delen av hotell. Det finns ett litet centrum i anslutning till hotellen där det finns några affärer, en supermarket och restauranger. Vi är inte mycket poolmänniskor så vi tog bussen till andra delar av ön under dagarna för att hitta bättre stränder.

Slutsumma: 2,4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar